Stafi akademik

Stafi i perzgjedhur me formimin akademik ne nivelet me te mira, me eksperience dhe i perkushtuar.me shume

Arritjet tona

Rezultatet e Shkolles Jopublike Nr.1 nga viti ne vit kane ardhur ne ngritje. Cilesia per shkollen eshte gjithnje ne rritje, vitet e fundit mbi 9.


me shume

Punesimi

Ftojme te interesuarit te cilet mendojne se mund te kontribuojne ne rritjen e vlerave te shkolles me formimin e tyre te jene pjese e stafit tone.

me shume

Konkursi per burse

Ketu do te gjeni te gjitha informacionet lidhur me konkursin per burse qe ofron shkolla jone.

me shume

Bursat 2015-2016

Ne 30 maj 2015 zhvillohet vetem per klasat IX- ta, ndersa ne 10 qershor 2015 per gjithe klasat e tjera. Per me shume klikoni linkun me poshte:


me shume

Klasa I-Intervista

Qe femija juaj te regjistrohet ne klasen e pare, duhet te beje intervisten para nje komisioni mesuesish. Per me shume klikoni linkun me poshte:


me shume

Formular Regjistrimi

Plotesoni formularin e regjistrimit per tu regjistruar ne shkollen tone. Klikoni linkun me poshte per formularin:

me shume

Te rejat

Regjistrimi

Shkolla jopublike “Nr.1“ Vlorë organizon konkurs per te fituar burse per vitin e ardhshem shkollor 2015 – 2016 me nxenesit e kesaj shkolle qe kane deshire (nga klasa I deri ne te XI). Ne 30 maj 2015 zhvillohet vetem per klasat IX- ta, ndersa ne 10 qershor 2015 per gjithe klasat e tjera. Jane te ftuar te marrin pjese edhe nxenesit e shkollave te tjera te rrethit Vlore. Kushti i vetem qe duhet te plotesoje nxenesi per te qene pjesmarres eshte mesatarja e notave, e pikerisht per klasat I deri III te jete mbi 4.9, ndersa per gjithe klasat e tjera te jete mbi 9.

me shume